Betrokken en gemotiveerd

Persoonlijk

Ik ben getrouwd en heb twee dochters en een zoon. Ik woon in Oegstgeest en heb naast mijn gezin, sport als belangrijkste hobby (wielrennen, zeilen). Ik vind het altijd prettig met mensen samen te werken of te sporten. Ik vind het mooi om gezamenlijk een vooraf vastgesteld doel te bereiken zonder de realiteit uit het oog te verliezen.

Ervaring

In 1982 ben ik begonnen bij de Rijkspolitie en heb daar ongeveer vijf en een half jaar alle facetten van het “gewone” politiewerk meegemaakt. Daarna ben ik twee jaar werkzaam geweest bij de Dienst Persoonsbeveiliging (huidige DBB) waar de werkzaamheden bestonden uit de uitvoering en voorbereiding van beveiligingswerkzaamheden rondom ambassadeurs en politici die Nederland bezochten of in Nederland werkzaam waren.
In 1990 ben ik overgestapt naar Interseco (huidige Pinkerton), destijds marktleider op het gebied van persoonsbeveiliging, onderzoek en training. Ik ben begonnen als persoonsbeveiliger en werd later manager van de afdeling Security Services. In die periode was ik verantwoordelijk voor de persoonsbeveiligingswerkzaamheden die dagelijks door de medewerkers werden uitgevoerd.

Naast de werkzaamheden als manager gaf ik regelmatig trainingen. Het mooie van het geven van trainingen vind ik dat je mensen iets kan leren, ergens bewust van kan laten worden waar ze de rest van hun leven profijt van kunnen hebben.

Met name de interactieve vorm van de trainingen draagt er aan bij dat er sneller gebruik wordt gemaakt van hetgeen tijdens een training is geleerd.

Bewustwording door ervaren!

Bolink Security & Training

Nadat Interseco werd verkocht veranderde er veel binnen de organisatie. Op 1 april 2015 heb ik het bedrijf daarom verlaten. Twee maanden later, op 1 juni 2015 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf, Bolink Security & Training.

Ik ben ervan overtuigd en ervaar steeds weer dat ik, door het geven van adviezen en trainingen, personen en organisaties bewuster kan maken van hun eigen gedrag en van hun omgeving en daardoor kan helpen om een prettiger en veiliger leefomgeving te creëren.